Curacao Airport

Aankomst en vertrek vliegveld Curacao? Alle info over Curacao Airport!

Accommodatie

Curacao verwelkomt haar toeristen altijd zeer goed. Het eiland biedt een breed scala aan diverse accommodatie alternatieven voor elke levensstijl. Je vindt er alles, van prachtige luxe resorts, tot gezellige bungalows en avontuurlijke kampeerverblijven.

Waar is de beste accommodatie op Curacao te vinden?

De hotels liggen vaak in de buurt van Willemstad, aan de zuidkust van Curacao. Populaire resorts, zoals bijvoorbeeld het LionsDive Beach Resort, zijn ook geconcentreerd in dit gebied. Ze zijn meestal niet meer dan 15 minuten van het stadscentrum gelegen.
In het noordwesten van Willemstad, is het Piscadera Bay Resort de thuisbasis van veel van de grotere ketens en resorthotels. Reizigers die rekening willen houden met een kleiner budget, kunnen het beste de verschillende hotelopties in de districten Punda en Otrobanda verkennen.

Bekijk deze prachtige reizen naar Curacao

Verblijven in een accommodatie op Curacao

Reizigers die in de hoofdstad Willemstad willen verblijven, moeten goed op voorhand hun accommodatie boeken. Dit komt doordat er vaak zakenmensen van over de hele wereld in de stadshotels verblijven, vooral ook uit het nabijgelegen Venezuela.

Verblijven in een Appartement of een Villa

Als je niet op zoek bent naar een standaard hotel, kan je overwegen om in één van de vakantievilla’s of appartementen op het eiland te verblijven. Er zijn een groot aantal uitstekende accommodaties van dit type beschikbaar om te boeken.
Het Santa Barbara Beach & Golf Resort

Een accommodatie aan de oceaan die je aandacht zeker verdient, is het Santa Barbara Beach & Golf Resort. De kamers zijn er voorzien van volledig zicht op het water, gedeeltelijk uitzicht op het water, zicht op het resort of van nog andere uitzichten voorzien. Er zijn luxe suites en spa suites aanwezig. Alle kamers zijn luxueus ingericht met natuurlijke houten vloeren, mooie meubels en een moderne inrichting. Dit resorts is ideaal voor elke vakantieganger die houdt van luxe, een mooie omgeving, lekker eten en een uitstekende service.
Beschikbaarheid bekijk bij TUI