Curacao Airport

Aankomst en vertrek vliegveld Curacao? Alle info over Curacao Airport!

Appartementen

Curacao is één van de mooiste eilanden in de zuidelijke Caraïben. Met ongeveer 444 vierkante kilometer oppervlakte, ligt dit Caribische eiland net voor de kust van Venezuela. Je kan er een vakantie appartement, een villa of een bungalow huren in het idyllische groene binnenland van het eiland, of direct aan de paradijselijke zandstranden. Er wordt vaak een goed weer garantie gegeven, met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 27 graden op het land, maar ook in het water.

De kristalheldere zee en de kleurrijke onderwaterwereld, zorgen er voor dat de vakantieperioden werkelijkheid worden. Of je nu jouw vakantie in een idyllisch appartement of in een exclusief resort wilt doorbrengen, je zal er zeker de perfecte accommodatie vinden. Onder andere zijn de appartementen op Curacao erg in trek.

Actieve vakantie rondom de appartementen op Curacao

Of het nu gaat om mountainbiken of fietsen door het romantische landschap, wandelen op de met orchidee omzoomde bospaden, snorkelen, surfen, paardrijden of golfen, Curacao biedt een breed scala aan de sportieve vakantiegangers.

Bekijk deze perfecte vakanties naar Curacao voor een zeer aantrekkelijke prijs

Een fantastische onderwaterwereld met een vakantieappartement op Curacao

Ervaar een adembenemende onderwaterwereld op Curacao, tussen de mystieke scheepswrakken en de kleurrijke koraalriffen met onvergetelijke ontdekkingen. Curacao biedt talloze mogelijkheden om te duiken, te snorkelen en te zeilen, zelfs in gebieden die geschikt zijn voor beginners.

Jouw appartement in de hoofdstad Willemstad

Je kan op alle plaatsen van Curacao een appartement huren, zo ook midden in de unieke en mooie, in koloniale stijl gelegen hoofdstad van Curacao. Het meest opvallende kenmerk van Willemstad, zijn de 750 jaar oude huizen met zijn unieke gevels, die deel uitmaken van het UNESCO-werelderfgoed. Deze huizen zijn de thuisbasis van winkels, restaurants en cafés, evenals enkele appartementen. Gedurende de dag kan je er het historische stadscentrum te voet verkennen. ’s Nachts kan je er het nachtleven van Curacao ervaren.

Je eigen vrijheid in de appartementen van Curacao

In een appartement kan je jouw eigen vrijheid ervaren. Zo kan je er jouw eigen maaltijd bereiden wanneer je maar wilt, want een appartement op Curacao heeft meestal een eigen keuken.

Appartementen Kenepa – Mambo Beach

Appartementen Kenapa - Mambo Beach
Appartement Kenepa is een schitterende accommodatie op een van de hotspots op Curaçao; Sea Aquarium – Mambo Beach. Het appartement telt drie slaapkamers en twee badkamers. Met een bijzonder uitzicht op zee vanaf de veranda. Daarnaast biedt het resort u een gemeenschappelijk zwembad en een privéstrand.
Beschikbaarheid appartement bekijken

Boca Gentil

Appartementen Coral Cay – Boca Gentil
Vakantieappartement Coral Cay ligt in de populaire wijk Jan Thiel op het luxe resort Boca Gentil.

Met een schitterende uitzicht op de Caribische zee.
Inclusief een ruime veranda op de begane grond.
Ziet u zichzelf al ‘chillen’ in de hangmat met een fantastisch uitzicht op de Caribische zee?
Beschikbaarheid appartement bekijken

Meer vakantie accommodatie