Curacao Airport

Aankomst en vertrek vliegveld Curacao? Alle info over Curacao Airport!

Hotels

Curacao is een Zuid-Caribisch eiland met een kenmerkende Nederlandse architectuur. Het ligt net voor de kust van Venezuela en het werd ooit door Nederland gekoloniseerd. Voor een klein eiland met een laag aantal inwoners, heeft het een grote diversiteit, waarbij mensen met verschillende etnische achtergronden Curacao hun thuis noemen. Als je dit eiland wilt ontdekken, kan je verblijven in één van de uitstekende hotels op Curacao!

Bekijk hier de meest actuele reizen naar Curacao!

De beste reistijd voor een hotelvakantie naar Curacao

De beste tijd van het jaar om naar Curacao te reizen, is tussen december en april voor warm, aangenaam weer. Zoals dit met alle Caribische eilanden het geval is, is dit het hele jaar door een warme bestemming, maar de zomers kunnen een intense hitte ervaren. Het kan er dan namelijk gemiddeld 38° Celsius worden.

Januari tot juni zijn de beste maanden om de tropische regenval te voorkomen, met mei en juni als de warmste maanden. Naar Curacao reizen is eenvoudig, want je kan vanuit Schiphol een rechtstreekse vlucht boeken naar het eiland. Als je er geland bent, zijn er bussen, taxi’s en andere shuttlediensten die je naar je hotel voeren.

Hoogtepunten tijdens een hotelvakantie op Curacao

De architectuur van Curacao is een unieke mix tussen de huidige tijd en de verleden tijd. Je ziet er Europese barokke gebouwen die geschilderd zijn in de typische, heldere Caribische kleuren. De hoofdstad van het eiland, Willemstad, bevat veel voorbeelden van Nederlandse architectuur, waaronder de bruggen Koningin Emma en Koningin Juliana. Voor strandliefhebbers en snorkelaars zijn er vele idyllische kustplaatsen om een dagje te ontspannen of te zwemmen.

In de zee kan je er tropische vissen spotten. Als reiziger kan je er genieten van de typisch ontspannen Caribische eilandsfeer, met een turquoise zee en wit, poederachtig zand. Een hotel op Curacao heeft er ook vaak veel mogelijkheden, zoals een zwembad waarin je kan vertoeven.

Op Curacao zijn er heel wat aangename hotels beschikbaar.
Hier hebben wij enkele op een rijtje gezet.

Papagayo Beach Hotel

Papagayo Beach Hotels
Ligt in de fantastisch Jan Thiel baai, direct aan het strand.
Papagayo Beach Hotel is een Adult Only hotel met een minimum leeftijd van 18 jaar.
Met gratis toegang Papagayo Beach Plaza met o.a. bars, restaurants, winkeltjes, Laman Spa & Wellness en Diamond Beach Casino en Health & Sports Club The Challenge.
Beschikbaarheid van hotel bekijken

Avila Hotel

Avila Hotel
Ligt vlak bij het centrum van Willemstad.
Heeft 3 restaurants & 3 bars en een buitenbad.
Avila hotel beschikt over een prachtig privé strand.
Ook is er aanwezig een Wellness met Sauna & Stoombad.
Sport & Activiteiten o.a. Fitnessfaciliteiten en een tennisbaan. Beschikt over voorzieningen voor gehandicapten.
Beschikbaarheid van hotel bekijken

Hotel Hilton Curacao

Hotel Curacao
Hotel Hilton Curacao beschikt over 196 kamers,
2 restaurants en 2 bars. Heeft een prachtige tropische tuin met 2 zwembaden en een apart kinderbad. Dit hotel biedt een gratis shuttlebus service naar Willemstad.
Beschikbaarheid van hotel bekijken

Plaza Hotel Curacao

plaza hotel curacao
Plaza hotel Curacao bevat 254 kamers verdeeld over 15 verdiepingen. Heeft een zwembad met een kinderbad. Biedt Shuttleservice van/naar de luchthaven.
Momenteel zijn boekingen niet beschikbaar voor dit hotel

Meer hotels op Curacao bekijken