Curacao Airport

Aankomst en vertrek vliegveld Curacao? Alle info over Curacao Airport!

Huurauto

De beste manier om een bestemming te ontdekken, is door dit op je eigen tempo te doen. Het gemakkelijkste manier is om met een huurauto Curacao te verkennen.

Autoverhuur bedrijf op Curacao vinden

Nummerplaat Curacao

Je kan dit vanaf thuis al doen, zo is alles geregeld als je thuis vertrekt. Dan hoef je de wagen enkel nog op te pikken bij de aankomst op je vakantiebestemming.

Het is echter ook mogelijk om op het eiland zelf nog een auto te huren.

Om een auto te huren is geen internationale rijbewijs nodig.
Een geldig Nederlands rijbewijs is voldoende.

Autoverhuurbedrijven op Curacao

Curacao heeft veel autoverhuurbedrijven. Op het eiland zal je dus zeker een autoverhuurder tegenkomen.

Je kan de auto ook op verschillende locaties ophalen, zoals bijvoorbeeld in de stad of op de luchthaven. Dit is afhankelijk van het bedrijf waar je een huurwagen gaat reserveren.

Tarieven van huurauto’s kunnen er aanzienlijk variëren. Daarom is het goed om de prijzen met elkaar te vergelijken. Op die manier kan je voor de goedkoopste autoverhuurder kiezen.

Huurauto op Curacao ontdekken

De autoverhuurders die actief zijn om je op Curacao aan een huurwagen te helpen, zijn onder andere:

Sixt, Ryan Carrental, Ross Rental Cars B.V., Prudential Car Rental, Prins Carrental, Presto Car Rental & Services, Oxssi Car Rental, Noordstar Rent A Car, National Car Rental, Michel Car Rental, Just Drive Car Rental, Jan Thiel Car Rentals, Holiday Rentals Curacao, Hertz, GH Car Rental, Goed en Goedkoop Autoverhuur, Erca Rentacar, Ducks United Curacao, D&D Car Rental, Curacao Truck Rental, Carvahome NV Carvaned, Budget, Boric Car Rental NV, Blue Skies Car Rental, Blessed Car Rental, Avis, Alamo, Advance Car Rental Curacao en 4×4 Rental Curacao.

Bent u van plan om een of enkele aaneengesloten dagen op verkenningstocht te gaan met de auto? Of wilt u tijdens uw gehele verblijf op Curacao de beschikking hebben over een huurauto?

Bekijk hier de complete aanbod aan auto’s en huurmogelijkheden.

Zoals je ziet, zijn er heel wat bedrijven waar je naartoe kan gaan om de geschikte auto te huren voor het doorbrengen van een perfecte vakantie!

Je kunt door op onderstaande link te klikken een prijs vergelijking maken van alle hier boven genoemde autoverhuurbedrijven.

Vergelijk de prijzen van deze huurauto’s

Lees ook over tips autohuren op Curacao op de website over Curacao : Curacao vakantie.