Curacao Airport

Aankomst en vertrek vliegveld Curacao? Alle info over Curacao Airport!

Restaurants

Als je naar Curacao vliegt, dan land je op Curacao International Airport. Dit vliegveld staat ook wel bekend als Hato Airport. De airport ligt op 12 kilometer afstand van Willemstad. Vanaf de luchthaven rijd je binnen een half uur naar je accommodatie toe.

Het vliegveld streeft ernaar om een van de beste luchthavens te zijn van het Caribisch gebied. Er zijn dan ook tal van faciliteiten en voorzieningen om het de passagiers naar de zin te maken. Zo beschikt de airport over diverse bars en restaurants. Als je zin hebt om voor vertrek of na aankomst een hapje te eten of wat te drinken, dan kan dit hier uitstekend.
Curacao Airport biedt je een ruime keuze aan restaurants en bars, waar je een lekkere maaltijd of een verkoelend drankje kunt bestellen. Hier kan je even tot ontspanning komen. In en buiten de aankomst- en vertrekhal zijn zeven horecagelegenheden te vinden. Deze zijn gevestigd op de begane grond en de eerste verdieping van de terminal.

Restaurants/bars op vliegveld Curacao

5-Star Sports Bar

In de 5-Star Sports Bar kun je een verkoelend drankje drinken of een snack bestellen. Het restaurant vind je op de eerste verdieping van de terminal van de algemene aankomst- en vertrekhal. Verder zijn hier ook sportwedstrijden te zien op het grote beeldscherm.

Restaurant Oregano

Dit restaurant is echt een aanrader als je op het vliegveld bent. Je kunt hier een heerlijke salade, een sandwich, een bord spaghetti of een broodje shoarma bestellen. De gerechten zijn altijd bereidt met verse ingrediënten en worden ter plaatse door de chef-kok klaargemaakt.

Cinnabon

De heerlijke kaneelgeur die uit dit eettentje komt, is zeer verleidelijk. Bestel hier een lekker zoet kaneelbroodje of een andere lekkernij en geniet alvast van het begin van je vakantie.

Café Barista

Zin in een lekker kopje koffie? Dan kun je hiervoor terecht bij Café Barista. Hier wordt echte kwaliteitskoffie geserveerd, welke is gemaakt van originele Colombiaanse koffiebonen.

Wendy’s

Wendy’s is een redelijk nieuw restaurant met een moderne inrichting. Je treft hier een vriendelijke bediening, schone tafels en een relaxte sfeer. Bestel hier iets van de gevarieerde menukaart en geniet van een lekkere maaltijd.

Sbarro

Zin in pizza? Dan zit je goed bij Sbarro. Hier ben je aan het juiste adres voor de lekkerste pizza of lasagne. De gerechten zijn allemaal bereid met lokale, verse ingrediënten.

Au Bon Pain

Als je na aankomst of voor vertrek zin hebt in een uitgebreide maaltijd, dan is Au Bon Pain een echte aanrader. De menukaart is zeer gevarieerd. Zo kan je hier een heerlijke sandwich of een soepje bestellen, maar ook een uitgebreide maaltijd, een frisse salade of een lekker gebakje met een kop koffie.

Haya Sushi

Op het vliegveld van Curacao kun je zelfs sushi eten. Dit kan bij Haya Sushi, een van de beste sushirestaurants van het eiland. Geniet hier van verse sushi, voordat je aan boord gaat.