Curacao Airport

Aankomst en vertrek vliegveld Curacao? Alle info over Curacao Airport!

Winkels

Op het vliegveld van Curacao kun je heel goed winkelen. De luchthaven biedt je een ruim aanbod van diverse soorten winkels, waar je voordelig taxfree kunt shoppen. Je vindt hier een aantal kleinere souvenir winkeltjes, maar ook bekende winkelketens.

De winkels zijn gevestigd op de begane grond en de eerste verdieping van de terminal. Ze zijn geopend vanaf het vertrek van de eerste vlucht. De winkels sluiten weer als de laatste vlucht vertrokken is. Op de eerste verdieping van de terminal vind je de onderstaande winkels.
Winkelen op vliegveld Curacao

Sky Delicatesse

Bij Sky Delicatesse kun je terecht voor heerlijke noten, regionale kaas en andere Caribische lekkernijen. Je vindt hier vooral veel populaire, lokale lekkernijen, kazen en snacks.

Omni Elektronics

Bij Omni Elektronics vind je betaalbare elektronische apparatuur van hoogstaande merken. Zo kun je hier onder meer een nieuwe tablet, camera of mp3-speler aanschaffen.

Zylo mode, sieraden & tassen

Op zoek naar een mooie sieraad? Dan vind je deze bij Zylo. Hier kun je taxfree sieraden aanschaffen van luxe merken als Swarovski en Pandora. Ook zijn er zonnebrillen te koop van onder meer Gucci, Givenchy, Armani en Diesel. De tassen die er worden verkocht zijn van de bekende merken Guess en Fossil.

Britt Shop

In Britt Shop vind je al snel een origineel cadeau of souvenir. Op de luchthaven zijn drie vestigingen van deze winkelketen te vinden. De fleurige winkels zijn vernoemd naar bloemen die op het eiland groeien: Kayena, Tuturutu en Flamboyan.

Aldeasa Duty Free en Aldeasa Bijoux

Aldeasa Duty Free en Aldeasa Bijoux bieden een ruim aanbod van parfums, cosmetica, sieraden, drank en sigaretten van bekende merken. Je vindt hier talloze merkproducten die je hier voordelig taxfree kunt kopen.

Op de begane grond van de terminal vind je een vestiging van Britt Shop en Aldeasa Duty Free. Verder is hier een kleine supermarkt gevestigd. Hier kun je terecht voor boeken en tijdschriften, snoep en cosmetica.

Op tijd inchecken

Als je weer terug naar Nederland vliegt, dan moet je ruim twee uur van tevoren op de luchthaven aanwezig zijn. De incheckbalies openen 2,5 tot drie uur voor vertrek. Je kunt ook online inchecken. Door dit te doen, heb je nog genoeg tijd over om nog even te winkelen. Je kunt dan in alle rust een souvenir of cadeautjes kopen.
Overal WiFi

Op heel de luchthaven kun je gratis gebruikmaken van het internet. Dit is natuurlijk erg fijn, want zo kan je het thuisfront op de hoogte houden van je vertrektijden. Verder kun je ook gebruikmaken van de laptops die er op de luchthaven staan. Deze vind je op de begane grond en de eerste verdieping van de terminal. Bij Café Barista kun je vouchers kopen om gebruik te kunnen maken van de laptops.

Informatiedesk

Heb je een vraag? Dan kun je hiervoor terecht bij de informatiedesk. Deze vind je in de aankomsthal. Je kunt hier terecht met vragen over vertrek- of aankomsttijden of vertragingen. De baliemedewerkers kunnen je prima in het Nederlands te woord staan.